Archive for the 'Uncategorized' Category

COMING SOON

Firstly sy nak mintak maaf kerana ketiadaan gambar-gambar baru di blog sy nih kerana terlampau sibuk dengan tugasan lain yang tidak dapat dielakkan. Buat pengikut-pengikut blog ini, saya dengan rendah hati berterima kasih dan bersyukur diatas segala sokongan dan tidak jemu memberi komen. Insyaallah gambar-gambar terbaru akan saya update dalam masa terdekat nih. Saya juga ingin minta maaf buat klien-klien saya yang event mereka sudah lepas tapi masih belum update gambar mereka didalam blog nih. Insyaallah saya akan update tak lama lagi. PEACE.. 😉

Advertisements

Kesibukan aku…

Salam,untuk pengetahuan korang korang semua mahupun previous clients aku sebenarnya minggu lepas2 dan sampai la ke hari nih aku dalam keadaan kesibukan yang tak pernah aku rasa sibuk mcm nih sangat..semuanya pasal kerja dalam keadaan yang sama anak pulak sakit pastuh pulak adik aku pulak bertunang..alhamdulillah sekarang anak dah ok dan kesibukan aku nih pun dah reda sikit..apa pun aku nak minta maaf pada client client aku yang sabar menunggu gambar2 diaorang untuk di Uploadkan dalam blog aku nih…apapun korang memang best sangat la pasal memahami keadaan aku nih..peace buat korang.. 😉 ok aku janji pada korang semua aku akan load gambar2 korang lepas nih..peace once again 😉

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel :  +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Pre Wedding Farhad & Sharifah

@ Bukit Tinggi, Pahang

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com





Internet Tergendala sementara….

Salam semua…sy mintak maaf di atas kelewatan untuk load2 kan gmbr2 yg sepatutnye aku load dlm blog aku nih semuanya gara2 pemindahan ofis baru dan internet pun tergendala la apa lagi…apapun sekali lagi aku minta maaf pada client2 aku yg menantikan gmbr2 korang dan pada semua yang melayari blog aku nih..Minta maaf semua…peace..!

Teaser Solemnization Ila & Azmi

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Teaser Reception Of Aimi Shah & Ila

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Kebahagiaan…

Entry kali nih agak berlainan skit,pasal dengan tiba tiba aku rasa nak menulis skit pasal kebahagiaan dan nak kongsi dengan korang semua.Aku pun bukan penulis novel,bukan ahli psychology,bukan counselor aku cuma photographer je tapi aku rasa macam nak menulis skit, tuh je..Ok let’s begin the story…Kebahagiaan adalah datang dari diri kita sendiri,kepercayaan,kasih sayang dan sikap bertolak ansur harus ada dalam setiap individu masing termasuklah dengan diri aku sendiri.Semua makhluk Allah didalam dunia nih perlukan kebahagian masing masing,tak kira la siapa pun yang dah kawen,bertunang,yang sedang bercinta mahupun binatang sendiri semuanya mengejarkan kebahagiaan bagi mereka.So apa yang aku boleh cakap kat sini,setiap individu yang inginkan kebahagiaan perlulah ada rasa kasih sayang diantara satu sama lain,barulah korang semua boleh mandapatkan kebahagiaan yang korang inginkan selama nih.Kebahagiaan adalah sumber inspirasi bagi setiap individu dan sekiranya korang semuanya dapat merasainya,korang adalah insan yang bertuah la dalam dunia nih dan apa yang aku nak kongsi dengan korang semua,aku masih mengejar lagi kebahagiaan walaupun aku dah merasai dan melaluinya..AKU SUKA KEBAHAGIAAN.! Last skali aku nak kongsi dengan korang semua,sayangi lah isteri korang,anak anak korang dan belailah mereka dengan kasih sayang bagi mereka yang dah kawen,yang dah bertunang sayanglah tunang korang masing masing dan yang tengah bercinta jaga dengan baik,biarlah sampai ke kawen..Ok la,dah panjang lebar kot aku menulis pasal kebahagiaan nih..apapun siapa siapa yang terasa ataupun sebaliknya aku minta maaf yerr..peace..!!!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com