Archive for the 'Solemnization' Category

Solemnization Of Malini & Asmawi

@ Kelab Darul Ehsan – Ampang,Selangor  – 16 Sept 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikalstudio
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry@danialhaikalstudio.com

Solemnization Of Faizura & Faizal

@ Masjid Wilayah – 25 January 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Solemnization Of Dr Aina & Azim

@ Masjid Wilayah – 24 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Solemnization Of Azeera & Nabil

@ Sg Besi – 25 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Solemnization Of Nabilah & Hafifi

@ Subang Jaya – 10 December 10

Alhamdulillah,gmbr2 utk majlis pernikahan Nabilah dan Hafifi dah aku upload semua dah..so untuk next entry pulak, gmbr2 majlis persandingan diaorang nih…so pada belle dan fifi,minta maaf yer pasal aku lmbt load gmbr2 korang..apa2 pun korang tetap chill..best..so tunggu next entry plak yer..peace.. 😉

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Solemnization Of Qistina & Hadi

@ Ipoh – 03 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Solemnization Of Elyana & Khairul

@ Duchess Ampang – 19 November 10

Alhamdulillah selesai gak la upload gmbr2 nikah Elyana & Khairul setelah pending lama disebabkan terlampau sibuk sgt selepas event diaorang nih…apapun tahniah pada mereka berdua kerana telah menjadi suami isteri,agak meriah gak la majlis diaorang nih walaupun simple mana tak nya aku kena berdepan dengan ramai photographer dan videographer termasuk dengan TV3 la TV nih la TV tuh la…hehe..masing2 berkejar untuk mendapatkan gambar2 yang terbaik termasuk la aku… 😉 majlis diaorang nih memang cantik dengan gubahan pelamin yg menarik dan make up yg cantik..memang bertambah cantik la Elyana nih..cun habis..hehe..ok la aku pun tak nak panjang lebar bercerita so apa lagi layan la dengan gambar2 yang telah aku upload..tunggu next entry pulak masa majlis resepsi Elyana & khairul….so enjoy.. 😉

 

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com