Archive for the 'Reception' Category

Reception Of Malini & Asmawi

Dewan Bahasa – Kuala Lumpur,WP  – 17 Sept 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikalstudio
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry@danialhaikalstudio.com

Reception Of Jaja & Ziyad

@ Star City Hotel – Alor Setar,Kedah  – 03 Sept 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikalstudio
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry@danialhaikalstudio.com

Reception Of Jehan & Rizal

@ Renaissance Hotel – Kuala Lumpur  – 08 July 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikalstudio
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry@danialhaikalstudio.com

Reception Of Dalila & Ainuddin

@ Johor Bahru  – 25 June 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Reception Of Hussein & Irca

@ Gombak – 22 January 11

Apapun congrats kat korang berdua kawen pun,10 tahun kot kenal,tuh yang aku tau la….dah mcm artis kawen plak aku tgk majlis diaorang nih,ramai betul geng2 photographer yang datang…kalah artis kot..hehe..ok actually usen nih salah seorang photographer danialhaikal so wedding dia sapa lagi dah tentu la aku yang shoot…keras cam batu..tuh yg leh aku discribe pasal si usen nih..hahahaha..irca plak no problem punye…apapun keras cam batu ke ape ke,gmbr tetap gmbr…hehe..ok la tak nak cite panjang,apapun korang memang chill kot…ok layan..peace ;D

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Reception Of Izani Jakel & Nurina

@ Royal Chulan – 15 January 11

Finally aku berjaya load gmbr yg dah lama tak load dlm blog danialhaikal nih….alhamdulillah dah lega skit sekarang nih..bukan tak nak load gmbr,cuma aku agak sibuk sangat kebelakangan nih…mintak maaf sangat pada korang semua yg tak jemu jemu melayari blog danialhaikal nih,terima kasih tak terhingga pada korang semua…tanpa korang siapalah danialhaikal nih..eceh..hehehe…ok la,jom cite pasal entry terbaru aku nih,ok entry terbaru nih adalah Izani anak pada salah seorang peniaga kain yang terkenal di Malaysia iaitu Mohamed Jakel iaitu dikenali sebagai JAKEL…event diaorang nih memang grand dan banyak protokol pasal Royal pun turut hadir,pastuh yg best nyer Anuar Zain perfome tuh masa majlis diaorang nih…syok tuh dgr dia nyanyi live layan beb…tak silap aku 4 lagu kot yang dia nyanyi…memang mantapp..hehehe..ok la byk pulak aku nak cite nih…so apalagi jom layan pics diaorang nih..apapun congrats pada Izani & Nurina..Assalamualaikum…peace ;D

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Reception Of Radzi & Hafizah

@ Subang Jaya – 16 January 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com