Archive for the 'Events' Category

2 minggu di Kompleks Kraf

Salam semua,terlewat skit aku nak update korang semua sebenarye tak ada apa apa pun cuma aku nak bagitau korang semua yang aku ada assignment selama 2 minggu di Pusat Kraftangan jalan Conlay bermula dari 24 Feb sampai la 8 mac nih.Rasanye semua dah tau kot apa yang ada kat situ,kalau yang dah tau tak pe la yang belum tau lagi ok aku update korang semua,sebenarnye ada Hari Kraf Kebangsaan kali ke 8 2010 yang berlangsung di Kraftangan Jalan Conlay dari 10 pagi hingga 8 malam yang tuh untuk hari Isnin – Khamis dan Ahad kalau Jumaat dan Sabtu sampai pukul 10 malam, dalam TV pun ade kot iklan iklan diaorang, dan sape sape yang perasan la kat mana mana pun diaorang ade gantung bunting sekitar area Klang Valley nih dan aku pulak diberi assignment dari Kraf untuk cover diaorang punya event event yang ada kat situ.Alhamdulillah rezeki aku bertambah lagi..aminnn..So aku pun tak nak cite panjang panjang,apa kata korang datang je kat Kraftangan tuh boleh la korang beli batik ke ape ke dan yang paling penting  leh jumpa aku skali kat situ kita pegi minum minum aku belanja air..hehehe..so apa lagi jom pi kraf  ‘Macam macam adaaa’..peacee

@ Kraftangan Jalan Conlay, KL – 24 Feb – 8 Mac 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Pameran Pengantin 2009-Midvalley

Pheww..finally the exhibition’s over. Alhamdulilah, everything went smoothly as expected. Was really anxious to see how the booth would turn up, as this was our first time participating in a big event. We met lots of people, made new friends as well as catching up with old friends. It was awesome. Tiring but worth it.

Would like to express our deepest appreciation to our photographers, Laskar 13, Bob, Aloy, Inn and Artchan for the preparing and dismantling the booth, Kak Emi, Faizal Tahir and Andy for handing out the flyers. Not forgetting, the admins., Syaz and Man for being at their best, entertaining customer’s. To our ex clients, Ain & Man, Fauzan & Eel, Fad, Baby & family, Izam & Rina thanks for being there and giving your support endlessly. Last but not least, thank you to our future clients for booking us, you’ll not regret choosing us coz we’ll make the best for your wedding day.

With our presence at the exhibition, we hope people would start knowing our brand danialhaikal and the persons behind it. We still have a lot to do, lot to learn, lot to expose. To others, thank you for stopping by, if you still want to meet us, don’t worry, feel free to give us a call or visit our gallery for more information.

.Insya-Allah, there will be more to come. Still got loads & loads of work to do. So till then.

PEACEE danialhaikal Photography….!!!

6292_1180057670496_1499818043_466607_5900555_n

6292_1180063550643_1499818043_466613_4814821_n

6292_1180063630645_1499818043_466614_1733706_n

6292_1180071310837_1499818043_466634_238707_n

6292_1180063710647_1499818043_466615_1491595_n

6292_1180071390839_1499818043_466636_5727924_n

6292_1181357302986_1499818043_471175_5028059_n

6292_1181357382988_1499818043_471177_1099740_n

6292_1181357462990_1499818043_471179_5483526_n

6292_1181358183008_1499818043_471196_265643_n

6292_1181358303011_1499818043_471199_2026907_n

6292_1181357702996_1499818043_471185_6969961_n

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Pameran Pengantin 2009-Midvalley

dh poster websiteoren copy

You are warmly invited to join us at the Wedding Fair 2009 at Midvalley Exhibition Centre from 7 Aug to 9 Aug 2009. Feel free to visit us at booth 137 ,we’ll be more than happy to help you find your appropriate wedding package needs.

So, See you guys there!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com