Archive for the 'Engagement' Category

Engagement Of Nellie & Ikhwan

@ Subang Jaya – 23 January 11

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Engagement Of Dr Aina & Azim

 

@ Masjid Wilayah – 24 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Engagement Of Maya & Mior

@ Bangi – 02 October 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Engagement Of Khairun & Mid

@ Salak Tinggi, Sepang– 26 September 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Teaser | Engagement Of Khairun & Mid

@ Salak Tinggi, Sepang– 26 September 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Teaser | Engagement Of Maya & Mior

@ Bangi, KL – 02 October 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Engagement Qistina & Firdaus

@ Ipoh, Perak– 29 May 10

Majlis yg simple,tapi meriah dia jgn ckp la,lagi lagi Qistina n Firdaus yg cool habis sangat la..hehehe..apapun aku nak ucapkan selamat bertunang pada korang berdua walaupun dah masuk 2 minggu lebih nih,dan sorry pada korang berdua pasal aku lambat skit nak load gmbr2 korang yg cool sgt nih..nih semua gara2 terlampau busy sgt kot..hehehe..ok la aku pun x nak panjang lebar cite,so ape lagi enjoy da pics laa..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com