Reception Of Hussein & Irca

@ Gombak – 22 January 11

Apapun congrats kat korang berdua kawen pun,10 tahun kot kenal,tuh yang aku tau la….dah mcm artis kawen plak aku tgk majlis diaorang nih,ramai betul geng2 photographer yang datang…kalah artis kot..hehe..ok actually usen nih salah seorang photographer danialhaikal so wedding dia sapa lagi dah tentu la aku yang shoot…keras cam batu..tuh yg leh aku discribe pasal si usen nih..hahahaha..irca plak no problem punye…apapun keras cam batu ke ape ke,gmbr tetap gmbr…hehe..ok la tak nak cite panjang,apapun korang memang chill kot…ok layan..peace ;D

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Advertisements

0 Responses to “Reception Of Hussein & Irca”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: