Reception Of Izani Jakel & Nurina

@ Royal Chulan – 15 January 11

Finally aku berjaya load gmbr yg dah lama tak load dlm blog danialhaikal nih….alhamdulillah dah lega skit sekarang nih..bukan tak nak load gmbr,cuma aku agak sibuk sangat kebelakangan nih…mintak maaf sangat pada korang semua yg tak jemu jemu melayari blog danialhaikal nih,terima kasih tak terhingga pada korang semua…tanpa korang siapalah danialhaikal nih..eceh..hehehe…ok la,jom cite pasal entry terbaru aku nih,ok entry terbaru nih adalah Izani anak pada salah seorang peniaga kain yang terkenal di Malaysia iaitu Mohamed Jakel iaitu dikenali sebagai JAKEL…event diaorang nih memang grand dan banyak protokol pasal Royal pun turut hadir,pastuh yg best nyer Anuar Zain perfome tuh masa majlis diaorang nih…syok tuh dgr dia nyanyi live layan beb…tak silap aku 4 lagu kot yang dia nyanyi…memang mantapp..hehehe..ok la byk pulak aku nak cite nih…so apalagi jom layan pics diaorang nih..apapun congrats pada Izani & Nurina..Assalamualaikum…peace ;D

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Advertisements

0 Responses to “Reception Of Izani Jakel & Nurina”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: