Archive for January, 2011

Engagement Of Dr Aina & Azim

 

@ Masjid Wilayah – 24 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Solemnization Of Azeera & Nabil

@ Sg Besi – 25 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Reception Of Nabilah & Hafifi

@ Subang Jaya – 11 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Solemnization Of Nabilah & Hafifi

@ Subang Jaya – 10 December 10

Alhamdulillah,gmbr2 utk majlis pernikahan Nabilah dan Hafifi dah aku upload semua dah..so untuk next entry pulak, gmbr2 majlis persandingan diaorang nih…so pada belle dan fifi,minta maaf yer pasal aku lmbt load gmbr2 korang..apa2 pun korang tetap chill..best..so tunggu next entry plak yer..peace.. 😉

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

COMING SOON

Firstly sy nak mintak maaf kerana ketiadaan gambar-gambar baru di blog sy nih kerana terlampau sibuk dengan tugasan lain yang tidak dapat dielakkan. Buat pengikut-pengikut blog ini, saya dengan rendah hati berterima kasih dan bersyukur diatas segala sokongan dan tidak jemu memberi komen. Insyaallah gambar-gambar terbaru akan saya update dalam masa terdekat nih. Saya juga ingin minta maaf buat klien-klien saya yang event mereka sudah lepas tapi masih belum update gambar mereka didalam blog nih. Insyaallah saya akan update tak lama lagi. PEACE.. 😉