Reception Of Khairul & Elyana

@ Mentakab – 27 November 10

Alhamdulillah seperti yang dijanjikan gambar2 Elyana dan Khairul kat mentakab dah aku upload…so bermakna selesai sudah gmbr2 diaorang nih telah aku uploadkan semuanya,ok aku cerita skit la majlis diaorang nih kat sana mcm mana,ok majlis diaorang nih berlangsung di Balai Bomba Mentakab dan disambut meriah dengan tetamu yang ramai sangat,rasanya mcm 2 3 kampung gak la yang turun nak tengok Elyana dan Khairul nih bersanding dan yang paling bestnya tetamu sanggup berpanas dengan kamera masing2 untuk ambil gambar diaorang nih dan juga nak bergambar dengan diaorang nih…so aku ringkaskan majlis diaorang nih amatlah meriah sekali dan best walaupun kami berpanas..hehehe…ok la dah panjang sangat aku bercerita nih so apa lagi layan je la gambar2 diaorang nih…apapun thanks lagi sekali pada Elyana dan Khairul kerana memberi kepercayaan penuh pada danialhaikal untuk captured gambar2 korang dari nikah sampailah ke bertandang…million thanks and congratulation to both of u…peace.. 😉

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Advertisements

1 Response to “Reception Of Khairul & Elyana”


  1. 1 Nurul February 4, 2011 at 15:57 p02

    Dude, nak tgk lagi gambar elyana’s wedding….
    Upload kat FB tak?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: