Reception Of Tawfiq & Uyaa

@ Putrajaya – 21 November 10

Ok firstly aku nak ucapkan tahniah pada korang berdua kerana dah menjadi suami isteri…ok yang bestnya actually aku kenal diaorang nih dari tahun 2008 lagi,diaorang lah client aku paling lama booking dengan danialhaikal start dari 2008 smp la tahun 2010…tak silap aku,mula mula dari call pastuh buat appointment ngan diaorang nih jumpa dekat oldtown ampang pastuh mula dengan email2 dan deal dalam email gak…agak lama la diaorang dah booking dengan danialhaikal,thank u so much buat Uyaa dan Tawfiq pasal hired dan beri kepercayaan penuh pada kitaorang..ikutkan banyak lagi aku nak bercerita nih,tapi baik aku berenti sebelum jadi novel plak kang…hehehe..ok la sekali lagi aku nak ucapkan tahniah pada korang berdua,nanti dah ada baby bagitau yer..so ape lagi,layannn..peace.. 😉

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Advertisements

0 Responses to “Reception Of Tawfiq & Uyaa”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: