Archive for December, 2010

Reception Of Qistina & Hadi

@ Ipoh – 04 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Advertisements

Solemnization Of Qistina & Hadi

@ Ipoh – 03 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Teaser | Qistina & Hadi

@ Ipoh – 03 December 10

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Reception Of Khairul & Elyana

@ Mentakab – 27 November 10

Alhamdulillah seperti yang dijanjikan gambar2 Elyana dan Khairul kat mentakab dah aku upload…so bermakna selesai sudah gmbr2 diaorang nih telah aku uploadkan semuanya,ok aku cerita skit la majlis diaorang nih kat sana mcm mana,ok majlis diaorang nih berlangsung di Balai Bomba Mentakab dan disambut meriah dengan tetamu yang ramai sangat,rasanya mcm 2 3 kampung gak la yang turun nak tengok Elyana dan Khairul nih bersanding dan yang paling bestnya tetamu sanggup berpanas dengan kamera masing2 untuk ambil gambar diaorang nih dan juga nak bergambar dengan diaorang nih…so aku ringkaskan majlis diaorang nih amatlah meriah sekali dan best walaupun kami berpanas..hehehe…ok la dah panjang sangat aku bercerita nih so apa lagi layan je la gambar2 diaorang nih…apapun thanks lagi sekali pada Elyana dan Khairul kerana memberi kepercayaan penuh pada danialhaikal untuk captured gambar2 korang dari nikah sampailah ke bertandang…million thanks and congratulation to both of u…peace.. 😉

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Reception Of Tawfiq & Uyaa

@ Putrajaya – 21 November 10

Ok firstly aku nak ucapkan tahniah pada korang berdua kerana dah menjadi suami isteri…ok yang bestnya actually aku kenal diaorang nih dari tahun 2008 lagi,diaorang lah client aku paling lama booking dengan danialhaikal start dari 2008 smp la tahun 2010…tak silap aku,mula mula dari call pastuh buat appointment ngan diaorang nih jumpa dekat oldtown ampang pastuh mula dengan email2 dan deal dalam email gak…agak lama la diaorang dah booking dengan danialhaikal,thank u so much buat Uyaa dan Tawfiq pasal hired dan beri kepercayaan penuh pada kitaorang..ikutkan banyak lagi aku nak bercerita nih,tapi baik aku berenti sebelum jadi novel plak kang…hehehe..ok la sekali lagi aku nak ucapkan tahniah pada korang berdua,nanti dah ada baby bagitau yer..so ape lagi,layannn..peace.. 😉

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Reception Of Elyana & Khairul

@ Duchess Ampang – 20 November 10

Ok nih adalah sebahagian gambar2 masa majlis resepsi diaorang,seperti biasa la masing2 berkejar untuk mendapatkan gambar2 diaorang nih..walaupun kitaorang selaku Official Photographer untuk Elyana & Khairul,bukan senang untuk mendapatkan shot2 yang menarik pasal kitaorang perlu berdepan dengan ramai photographer dan videographer masa majlis diaorang nih berlangsung. Apapun yang berlaku,sebagai OP aku harus mendapatkan shot2 yang menarik juga walaupun berdepan dengan ramai photographer yang ada masa tuh kerana kepercayaan penuh diberikan pada OP…apapun thanks to Elyana & Khairul kerana memberi kepercayaan penuh kepada danialhaikal selaku Official Photographer korang.So tunggu untuk next entry pulak masa majlis bertandang Elyana di Mentakab..so layannn.. 😉

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com