Solemnization Of Elyana & Khairul

@ Duchess Ampang – 19 November 10

Alhamdulillah selesai gak la upload gmbr2 nikah Elyana & Khairul setelah pending lama disebabkan terlampau sibuk sgt selepas event diaorang nih…apapun tahniah pada mereka berdua kerana telah menjadi suami isteri,agak meriah gak la majlis diaorang nih walaupun simple mana tak nya aku kena berdepan dengan ramai photographer dan videographer termasuk dengan TV3 la TV nih la TV tuh la…hehe..masing2 berkejar untuk mendapatkan gambar2 yang terbaik termasuk la aku… πŸ˜‰ majlis diaorang nih memang cantik dengan gubahan pelamin yg menarik dan make up yg cantik..memang bertambah cantik la Elyana nih..cun habis..hehe..ok la aku pun tak nak panjang lebar bercerita so apa lagi layan la dengan gambar2 yang telah aku upload..tunggu next entry pulak masa majlis resepsi Elyana & khairul….so enjoy.. πŸ˜‰

 

Aizuddin Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : enquiry.danialhaikal@gmail.com

Advertisements

2 Responses to “Solemnization Of Elyana & Khairul”


  1. 1 Nadia April 20, 2011 at 15:57 p04

    Please please please.. nak tahu makeup by siapa yeah? thx.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: