Kesibukan aku…

Salam,untuk pengetahuan korang korang semua mahupun previous clients aku sebenarnya minggu lepas2 dan sampai la ke hari nih aku dalam keadaan kesibukan yang tak pernah aku rasa sibuk mcm nih sangat..semuanya pasal kerja dalam keadaan yang sama anak pulak sakit pastuh pulak adik aku pulak bertunang..alhamdulillah sekarang anak dah ok dan kesibukan aku nih pun dah reda sikit..apa pun aku nak minta maaf pada client client aku yang sabar menunggu gambar2 diaorang untuk di Uploadkan dalam blog aku nih…apapun korang memang best sangat la pasal memahami keadaan aku nih..peace buat korang.. ๐Ÿ˜‰ ok aku janji pada korang semua aku akan load gambar2 korang lepas nih..peace once again ๐Ÿ˜‰

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel :ย  +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

1 Response to “Kesibukan aku…”


  1. 1 jivebumz July 18, 2010 at 15:57 p07

    alhamdulillah semoga sumenye dalam keadaan yg baik2 belaka.. kami amat memahaminya.. ๐Ÿ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: