Archive for July, 2010

Reception Of Akmal & Idzwan

@ KGPA, KL– 03 July 10

Alhamdulillah selesai semuanya untuk aku upload gambar2 diaorang nih..so Mal & Idzwan once again aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada korang berdua,walaupun korang masa nih penat tapi korang tetap chill.. 😉 so Mal & Idzwan congrats ya and thanks once again pasal korang still trust on danialhaikal photography untuk captured gambar2 korang dari engagement sampai la ke reception korang,nanti kalau dah ada baby bagitau yerr boleh la kiteorang shoot baby u all plak 😉 dan apa yang kiteorang boleh cakap we did our best to captured ur moments actually,million thanks to both of u..so enjoy da pics..peace

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com


Advertisements

Solemnization Of Akmal & Idzwan

@ Subang, KL– 02 July 10

Firstly aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada Akmal & Idzwan…Alhamdulillah dpt juga aku load gambar2 diaorg nih yg sekian lama pending di sebabkan kesibukan aku yang amat sangat..sorry yer  Mal & Idzwan pasal lambat skit nak load gambar2 korang..Akmal & Idzwan adalah client lama aku time shoot engagement diaorang dulu..anyway, thanks a lot kat korang pasal still trust kat danialhaikal photography untuk sekali lagi captured gambar2 korang during ur big events…thanks once again..peace.. 😉

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com


Reception Faeizy & Kama

@ D’Palma Hotel, Shah Alam– 26 June 10 by Bob Deadgoat

Bob Deadgoat
Senior Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +603 9200 5536

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Kesibukan aku…

Salam,untuk pengetahuan korang korang semua mahupun previous clients aku sebenarnya minggu lepas2 dan sampai la ke hari nih aku dalam keadaan kesibukan yang tak pernah aku rasa sibuk mcm nih sangat..semuanya pasal kerja dalam keadaan yang sama anak pulak sakit pastuh pulak adik aku pulak bertunang..alhamdulillah sekarang anak dah ok dan kesibukan aku nih pun dah reda sikit..apa pun aku nak minta maaf pada client client aku yang sabar menunggu gambar2 diaorang untuk di Uploadkan dalam blog aku nih…apapun korang memang best sangat la pasal memahami keadaan aku nih..peace buat korang.. 😉 ok aku janji pada korang semua aku akan load gambar2 korang lepas nih..peace once again 😉

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel :  +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Reception Of Farhad & Sharifah

@ Paka, Terengganu– 12 June 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com