Reception Of Sharifah & Farhad

@ Bukit Kiara, KL– 29 May 10

Assignment aku masa nih memang best,sebenarnya siang aku ada shoot kat ipoh pastuh habis je job aku kat sana terus aku menuju ke reception diaorg nih dekat bukit kiara…penat masa tuh memang penat la,badan pun lemah,tapi job punya pasal aku gagah kan jugak diri aku nih..selamat wife aku yg tersayang yg bawak kereta dr ipoh ke bukit kiara,dlm kereta apa lagi tido laa..hehehe..tau tau dah smp,laju gak bini aku bwk kete,sejam suku je kot..aku pun tanya la kat dia ‘mama bawak berapa laju nih,dengan slumber je dia jawab ‘alaa abg 180 ke 200 km/h je..’je’ tuh yg x leh aku terima..hehehe..pastuh aku tanya lagi,kalau kena saman sapa nak bayar..nih memang best jawapan dia,’alaaa abg bayar la,abg kan suh i bawak kete,kan abg suka kumpul saman..’ aduhhh bestnya jawapan wife aku nih..hehehe..x pe la janji aku dengan wife aku selamat sampai  ke tempat yg nak ditujui..alhamdulillah semuanya dalam rancangan..ok la malas nak cite panjang,so apa lagi enjoy da pics yerr…peace..

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com


Advertisements

0 Responses to “Reception Of Sharifah & Farhad”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: