Engagement Qistina & Firdaus

@ Ipoh, Perak– 29 May 10

Majlis yg simple,tapi meriah dia jgn ckp la,lagi lagi Qistina n Firdaus yg cool habis sangat la..hehehe..apapun aku nak ucapkan selamat bertunang pada korang berdua walaupun dah masuk 2 minggu lebih nih,dan sorry pada korang berdua pasal aku lambat skit nak load gmbr2 korang yg cool sgt nih..nih semua gara2 terlampau busy sgt kot..hehehe..ok la aku pun x nak panjang lebar cite,so ape lagi enjoy da pics laa..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

0 Responses to “Engagement Qistina & Firdaus”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: