Archive for June, 2010

Solemnization Of Wafa Abdul Kadir & Tajul Faizal


@TTDI /One World Hotel, KL– 11 June 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com


Reception Of Sharifah & Farhad

@ Bukit Kiara, KL– 29 May 10

Assignment aku masa nih memang best,sebenarnya siang aku ada shoot kat ipoh pastuh habis je job aku kat sana terus aku menuju ke reception diaorg nih dekat bukit kiara…penat masa tuh memang penat la,badan pun lemah,tapi job punya pasal aku gagah kan jugak diri aku nih..selamat wife aku yg tersayang yg bawak kereta dr ipoh ke bukit kiara,dlm kereta apa lagi tido laa..hehehe..tau tau dah smp,laju gak bini aku bwk kete,sejam suku je kot..aku pun tanya la kat dia ‘mama bawak berapa laju nih,dengan slumber je dia jawab ‘alaa abg 180 ke 200 km/h je..’je’ tuh yg x leh aku terima..hehehe..pastuh aku tanya lagi,kalau kena saman sapa nak bayar..nih memang best jawapan dia,’alaaa abg bayar la,abg kan suh i bawak kete,kan abg suka kumpul saman..’ aduhhh bestnya jawapan wife aku nih..hehehe..x pe la janji aku dengan wife aku selamat sampai  ke tempat yg nak ditujui..alhamdulillah semuanya dalam rancangan..ok la malas nak cite panjang,so apa lagi enjoy da pics yerr…peace..

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com


Engagement Qistina & Firdaus

@ Ipoh, Perak– 29 May 10

Majlis yg simple,tapi meriah dia jgn ckp la,lagi lagi Qistina n Firdaus yg cool habis sangat la..hehehe..apapun aku nak ucapkan selamat bertunang pada korang berdua walaupun dah masuk 2 minggu lebih nih,dan sorry pada korang berdua pasal aku lambat skit nak load gmbr2 korang yg cool sgt nih..nih semua gara2 terlampau busy sgt kot..hehehe..ok la aku pun x nak panjang lebar cite,so ape lagi enjoy da pics laa..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Solemnization Of Sharifah & Farhad

@ Masjid Wilayah, KL– 28 May 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com




Reception Shidi & Ain

@ USJ, Selangor– 23 May 10

Finally,abes dah gmbr ain dan shidi nih utk di uploadkan lg…anyway congratulations to Ain & Shidi..semoga korang kekal ke akhir hayat…nnt kalau dah ade baby bgtau yer..leh kite shoot baby korang plak..hehehe..ok la apapun thanks a lot to both of u pasal hire danialhaikal photography utk majlis korang yg best n grand nih..peace.!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Reception Ain & Shidi

@ Puchong, Selangor– 22 May 10

Ok nih dia entry reception ain & shidi..so enjoy da pics.. 😉 next entry ade lagi,yg reception belah shidi pulak..insyaallah pasnih aku upload yg belah shidi plak yerr…korang semua tunggu yer,kalau lambat aku minta maaf banyak pasal terlampau sibuk kebelakangan nih..apa2 pun peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com