Solemnization Of Ain & Rashidi

@ Puchong, Selangor– 21 May 10

Ain & Shidi..meriah sgt kot time nikah diaorg nih,yg best nyer aku rasa macam dekat Sarawak pulak pasal sedara mara ain nih org Sarawak,ckp pun ckp sarawak..tu sebab aku rasa macam tgh shoot dekat sarawak je..hehehe..ayat yg aku belajar masa tuh tak silap aku ‘Manok’ kot maksud dia ayam…hehe..pasal aku dgr sedara mara dia byk ckp pasal manok,aku pun tanya la ain,apa maksud dia,rupa2 ayam ingatkan ape yang aku tau sumpit je laa..hahahaha..apapun kitaorg enjoy time shoot diaorg nih, pada Ain dan Shidi selamat menempuh alam rumah tangga yerr and congrats to both of u..so enjoy da pics..next entry time reception ain pulak..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

0 Responses to “Solemnization Of Ain & Rashidi”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: