Archive for May, 2010

Solemnization Of Ain & Rashidi

@ Puchong, Selangor– 21 May 10

Ain & Shidi..meriah sgt kot time nikah diaorg nih,yg best nyer aku rasa macam dekat Sarawak pulak pasal sedara mara ain nih org Sarawak,ckp pun ckp sarawak..tu sebab aku rasa macam tgh shoot dekat sarawak je..hehehe..ayat yg aku belajar masa tuh tak silap aku ‘Manok’ kot maksud dia ayam…hehe..pasal aku dgr sedara mara dia byk ckp pasal manok,aku pun tanya la ain,apa maksud dia,rupa2 ayam ingatkan ape yang aku tau sumpit je laa..hahahaha..apapun kitaorg enjoy time shoot diaorg nih, pada Ain dan Shidi selamat menempuh alam rumah tangga yerr and congrats to both of u..so enjoy da pics..next entry time reception ain pulak..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

Pre Wedd Studio Ain & Rashidi

@ danialhaikal Studio, Desa Pandan KL

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com


Pre Wedding Farhad & Sharifah

@ Bukit Tinggi, Pahang

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com





Pre Wedding Akmal & Idzwan

@ Sekitar KL

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Reception Of Kam & Tuan Amir

@ Gombak, Selangor– 3 April 10

Salam,alhamdulillah selesai jugak aku load gambar2 Kam & Tuan Amir  yang selama nih aku tak dapat nak load2 gmbr diaorg disebabkan sistem tergendala akibat gara gara pemindahan opis baru,sorry yer korang,kiranya nih entry untuk aku membalas dendam la yang sekian lama tak menguploadkannyer..Ok la,apa yang aku leh ckp korang memang best,chill dan byk lagi la walaupun Amir mula2 segan segan silu la katakan,balik2 dia yg dulu ke depan..hehehe..ok la apa lagi,enjoy the pics ya..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com