Solemnization Of Ros & Shahrul

@ Klang, Selangor– 13 Mac 10

Alhamdulillah berjaya jugak aku load gambar gambar yang lama pending nih pasal gangguan gangguan teknikal la punca utama dia,sorry sgt2 pada Ros dan Shahrul pasal lambat nak load gambar korang..sorry yer..Apapun tahniah pada korang yang sudah bergelar suami isteri.Nak jadikan cerita,sebenarnya aku sesat nak ke rumah pengantin,pening jap la dalam kereta cari jalan punya hal,balik balik kat jalan yang sama dapat direction confuse plak..hehehehe..berkali gak la aku call Shahrul tanya jalan,cari punya cari akhirnya jumpa jugak,yang bestnya rumah pengantin betul betul depan station komuter..tak payah susah susah kot korang nak naik bas pegi station komuter,depan rumah je kot..hehehe..Ok la apapun Ros dan Shahrul korang memang best,cool,chill dan sebagainya la..so tunggu la next entry majlis reception korang plak yer..so enjoy da pics..peace!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

0 Responses to “Solemnization Of Ros & Shahrul”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: