Archive for April, 2010

Solemnization Of Kam & Tuan Amir

@ Gombak, Selangor– 2 April 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com



Internet Tergendala sementara….

Salam semua…sy mintak maaf di atas kelewatan untuk load2 kan gmbr2 yg sepatutnye aku load dlm blog aku nih semuanya gara2 pemindahan ofis baru dan internet pun tergendala la apa lagi…apapun sekali lagi aku minta maaf pada client2 aku yg menantikan gmbr2 korang dan pada semua yang melayari blog aku nih..Minta maaf semua…peace..!

Reception Azmi & Eila

by Ahmad Izzat Latip @ Kajang, Selangor– 13 Mac 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com


Reception Of Ros & Shahrul

@ Crystal Crown Klang, Selangor– 14 Mac 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com



Solemnization Of Ros & Shahrul

@ Klang, Selangor– 13 Mac 10

Alhamdulillah berjaya jugak aku load gambar gambar yang lama pending nih pasal gangguan gangguan teknikal la punca utama dia,sorry sgt2 pada Ros dan Shahrul pasal lambat nak load gambar korang..sorry yer..Apapun tahniah pada korang yang sudah bergelar suami isteri.Nak jadikan cerita,sebenarnya aku sesat nak ke rumah pengantin,pening jap la dalam kereta cari jalan punya hal,balik balik kat jalan yang sama dapat direction confuse plak..hehehehe..berkali gak la aku call Shahrul tanya jalan,cari punya cari akhirnya jumpa jugak,yang bestnya rumah pengantin betul betul depan station komuter..tak payah susah susah kot korang nak naik bas pegi station komuter,depan rumah je kot..hehehe..Ok la apapun Ros dan Shahrul korang memang best,cool,chill dan sebagainya la..so tunggu la next entry majlis reception korang plak yer..so enjoy da pics..peace!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com