Reception Of Siti Hawa & Sabri

@ Selayang, KL– 07 Mac 10

Alhamdulillah majlis bersanding Hawa dan Sabri dah selesai di Selayang..aku pun tak nak banyak cerita la kot pasal korang semua dah tau yang diaorang nih best dan sporting.Pada Sabri pulak akhirnya dia posing gak walaupun mula mula segan silu kononnyer,Hawa pulak steady jer..hehehe..apapun caya gak kat korang pasal dapat bekerjasama dengan kiteorang nih,thanks..so korang tunggu next entry pulak untuk majlis bertandang korang yer..so apa lagi enjoy the pics la..peace!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

0 Responses to “Reception Of Siti Hawa & Sabri”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: