Solemnization Of Siti Hawa & Sabri

@ Selayang, KL– 06 Mac 10

Hawa dan Sabri…kedua duanya kawan sekolah rendah aku dulu.Kiranya job kali nih adalah job jejak kasih pada aku pasal Hawa adalah ex sekolah rendah aku dulu dekat selayang,Sabri pulak ex sekolah rendah dekat Ampang..Best kan job aku kali nih..hehehe..macam tak sangka pulak diaorang nih di satukan..jodoh tak kemana..ikutkan cerita aku pun tak tau Hawa nih ex sekolah selayang utama,cerita punya cerita, last last boleh pulak terbukak cerita yang Hawa nih satu sekolah dengan aku dulu so apa lagi mula la tanya nih la tanya tuh la, ko kenal dia nih tak,kenal dia tuh tak..seronok kan jumpa kawan lama..hehehe..oleh kerana meraka berdua nih kawan sekolah rendah aku yang berlainan tempat terjumpa la balik kawan kawan lama aku dulu especially ex sekolah rendah selayang utama..Yang paling best nyer pulak pasal kawan kawan Hawa nih ada yang satu kelas dengan aku dulu, cam dan tak cam je la aku nih,tapi alhamdulillah ada gak la yang tegur aku masa majlis diorang nih walaupun aku dah tak berapa cam sangat diaorang diaorang nih semua pastuh kawan baik aku masa sekolah dulu pun ada gak,tuh yang bertambah seronok sangat tuh..mula la jadi jejak kasih kejap..touching kot..hahaha..apapun Sabri dan Hawa selamat pengantin baru kat korang dan thanks a lot kat korang pasal hire aku as korang punya wedding photographer,korang memang best sangat la..cayalah korang..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

0 Responses to “Solemnization Of Siti Hawa & Sabri”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: