Solemnization Of Eila & Azmi

@ Ampang Hilir, Selangor– 27 Feb 10

Assignment dekat Kraf dah habis,ape lagi load gambar diaorang nih la pulak..Eila & Azmi adalah junior aku masa kat sekolah dulu,tak tau pulak diaorang nih bercinta tahu tahu nak kawen,jodoh la katakan..anyway thanks kat korang berdua pasal hire aku as a wedding photographer korang..thanks eila azmi..rasanyer belum terlambat lagi aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada diaorang nih.Apa yang boleh aku cakap,diaorang nih memang sporting,best,happy dan macam macam lagi la yang ada pada diaorang nih..Seronok pulak aku ambik gambar diaorang berdua nih, tak ade satu masalah pun yang melanda time aku shoot..hehehe..Apapun tahniah la kat korang berdua pasal korang dah sah menjadi suami isteri,ok la aku pun tak nak panjang lebar cerita dan tunggu la next entry time reception diaorang nih pulak..ok peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

1 Response to “Solemnization Of Eila & Azmi”


  1. 1 eila March 9, 2010 at 15:57 p03

    abg dean…tq so much sudi shoot gambar wedding ila ye…best giler dpt deal gn abg dean….upload lg gambar ila ye.,…hehehehe..tunggu kedatangan ila ye umah abg dean..hahahaha….ila suka moment nagis tu..hahahahaha….
    yg penting BERTINDAK MENGIKUT ARAHAN YE…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: