Archive for March, 2010

Reception Of Sabri & Hawa

by Bob Deadgoat @ Taman Maluri, KL– 13 Mac 10

Enjoy the pics ya..! peace

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

Reception Of Siti Hawa & Sabri

@ Selayang, KL– 07 Mac 10

Alhamdulillah majlis bersanding Hawa dan Sabri dah selesai di Selayang..aku pun tak nak banyak cerita la kot pasal korang semua dah tau yang diaorang nih best dan sporting.Pada Sabri pulak akhirnya dia posing gak walaupun mula mula segan silu kononnyer,Hawa pulak steady jer..hehehe..apapun caya gak kat korang pasal dapat bekerjasama dengan kiteorang nih,thanks..so korang tunggu next entry pulak untuk majlis bertandang korang yer..so apa lagi enjoy the pics la..peace!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Solemnization Of Siti Hawa & Sabri

@ Selayang, KL– 06 Mac 10

Hawa dan Sabri…kedua duanya kawan sekolah rendah aku dulu.Kiranya job kali nih adalah job jejak kasih pada aku pasal Hawa adalah ex sekolah rendah aku dulu dekat selayang,Sabri pulak ex sekolah rendah dekat Ampang..Best kan job aku kali nih..hehehe..macam tak sangka pulak diaorang nih di satukan..jodoh tak kemana..ikutkan cerita aku pun tak tau Hawa nih ex sekolah selayang utama,cerita punya cerita, last last boleh pulak terbukak cerita yang Hawa nih satu sekolah dengan aku dulu so apa lagi mula la tanya nih la tanya tuh la, ko kenal dia nih tak,kenal dia tuh tak..seronok kan jumpa kawan lama..hehehe..oleh kerana meraka berdua nih kawan sekolah rendah aku yang berlainan tempat terjumpa la balik kawan kawan lama aku dulu especially ex sekolah rendah selayang utama..Yang paling best nyer pulak pasal kawan kawan Hawa nih ada yang satu kelas dengan aku dulu, cam dan tak cam je la aku nih,tapi alhamdulillah ada gak la yang tegur aku masa majlis diorang nih walaupun aku dah tak berapa cam sangat diaorang diaorang nih semua pastuh kawan baik aku masa sekolah dulu pun ada gak,tuh yang bertambah seronok sangat tuh..mula la jadi jejak kasih kejap..touching kot..hahaha..apapun Sabri dan Hawa selamat pengantin baru kat korang dan thanks a lot kat korang pasal hire aku as korang punya wedding photographer,korang memang best sangat la..cayalah korang..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Reception Of Hezry & Ida

by Ahmad Izzat Latip @ Pandan Indah, KL– 06 Mac 10

Enjoy the pics ya..! peace

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Reception Of Eila & Azmi

@ Ampang Hilir, Selangor– 28 Feb 10

Enjoy the pics ya..! peace

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Solemnization Of Eila & Azmi

@ Ampang Hilir, Selangor– 27 Feb 10

Assignment dekat Kraf dah habis,ape lagi load gambar diaorang nih la pulak..Eila & Azmi adalah junior aku masa kat sekolah dulu,tak tau pulak diaorang nih bercinta tahu tahu nak kawen,jodoh la katakan..anyway thanks kat korang berdua pasal hire aku as a wedding photographer korang..thanks eila azmi..rasanyer belum terlambat lagi aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada diaorang nih.Apa yang boleh aku cakap,diaorang nih memang sporting,best,happy dan macam macam lagi la yang ada pada diaorang nih..Seronok pulak aku ambik gambar diaorang berdua nih, tak ade satu masalah pun yang melanda time aku shoot..hehehe..Apapun tahniah la kat korang berdua pasal korang dah sah menjadi suami isteri,ok la aku pun tak nak panjang lebar cerita dan tunggu la next entry time reception diaorang nih pulak..ok peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Teaser Solemnization Ila & Azmi

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com