Reception Of Ila & Aimi Shah

@ Kota Bharu, Kelantan– 30 Jan 10

Alhamdulillah syukur,update lagi entry aku nih.Entry kali nih keje aku kat Kelantan dah selesai,tapi bukannya selesai semua lagi ada lagi majlis bertandang kat Klang pulak nanti.Sebenarnyer aku nak menulis lagi kot,tapi mata aku nih dah tak mengizinkan aku nak menulis panjang kuyu semacam dah nih,sebelum aku mengarut dengan ntah apa2 aku tulis kang nanti baik aku tak payah dan buat buat la berenti menulis ..katil,bini aku,bantal,bantal peluk (bini aku la tuh) pun dah memanggil manggil aku dah nih…Apapun assignment aku masa kat Kelantan memang banyak dengan cerita cerita yang best best yang akan dikongsi bersama.So Abg Mie dan Ila,korang tgu yer gambar gambar yang dekat Klang tuh,akan ku update x lama lagi.Maaf yer saya terlambat skit nak load gmbr2 korang time majlis resepsi kat Kelantan.Ohhh yer,lupa pulak nak bgtau korang korang semua,sape2 yang nak beli baju ke kain ke kat pasar siti khadiiijahhhh..betul kot nama dia camtuh..korang cari cek mek molek nih,nama dia ‘Jah’ (bukan nama sebenar) pegi tingkat 2 ke 3 camtuh pastuh korang jerit ‘Jah Oh Jah’.!! kalau ada cek mek molek datang kat korang tuh sah la memang dia yang aku maksudkan tapi kalau orang tua yang dtg kat korang aku tak tau la..maybe nama dia Mak Jah kot.Ok kedai dia leh dapat murah kot,murah dari kedai lain,pasal aku beli kat kedai dia.Murah mcm mane tuh korang survey la sendiri yer..tapi memang leh dapat murah.Yang ini bagi sapa2 yang akan ke Kelantan nanti.So korang cari la dia yer..all the best..hahahaha.Ok la kot,aku nak tido dah nih..bye peace!!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

1 Response to “Reception Of Ila & Aimi Shah”


  1. 1 Sahabat July 25, 2011 at 15:57 p07

    Untuk maklumat saudara, Aimi Shah telah meninggal dunia pada 20 July 2011 jam 9am di kampung Pendamar, Klang akibat Kanser Sel Darah. Beliau meninggal seorang anak yang sangat comel yg baru berusia dalam 5 bulan. Sama-samalah kita doakan beliau ditempatkan dikalangan orang-orang beriman. Tanpa beliau kami merasa sepi tanpa senyuman, lawak-lawak maupun gelagat beliau yang sentiasa ceria dihati kami. Al-Fatihah…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: