Archive for February, 2010

Reception Of Azza & Afendi

@ Jalan Kuching, KL– 14 Feb 10

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Advertisements

Solemnization Of Azza & Afendi

@ Jalan Kuching, KL– 13 Feb 10

Azza dan Afendi..apa yang boleh aku cakap,diaorg nih sporting giler,memanjang senyum je kot tak kira la kat mana pun time bernikah,tgh panas,tgh berjalan jalan semuanya senyum,masuk toilet je yang aku tak tau,silap2 senyum gak kot..hehehe..gurau je kot azza afendi..Memang best korang nih,suka aku bila keje dengan korang berdua,senang keje aku tak payah nak suruh senyum pun dah senyum.Yang paling best skali time kiteorang nak pegi outdoor,time tuh memang panas giler kot ye la skang nih kan musim panas macam mana pun redah kan je..First location yg kiteorang tuju ialah kat kawasan semak,penuh lalang lalang tapi tak ada la sampai semak giler giler yang ada ular bersepah sepah,kalau mcm tuh aku la orang yang pertama yang tak akan pergi kat situ,lalang lalang baru tebas kot..tapi boleh lagi di kategorikan semak gak la.kat situ la mula aku snap gambar diaorg yang tengah tengah panas giler tuh,time tuh pukul 4.45 kot tak silap aku,tapi dia punye panas mcm pukul 1 tgh hari.Macam mana pun dengan sporting dan slumber nyer diaorang nih,diaorang pun layan kan je kat tengah2 panas tuh termasuk la dengan aku skali.Pening jap la aku time tuh,panas kot..tengok screen kamera pun nampak gelap je,silap2 leh pengsan..hahahaha..pastuh baru la kiteorang pegi kat tempat yang redup which is flat2 kosong..dekat situ la aku suruh Afendi nih melompat,mula mula malu,last2 melompat gak la si Afendi nih dengan girangnyerr..alaaa macam lagu si Dina tuh ‘Malu tapi Mahu’..hehehe..Apapun Azza dan Afendi,korang memang best,sporting n slumber..so apa  lagi,enjoy the pics ya..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Reception Of Aimi Shah & Ila

@ Kg Pendamar Klang, Selangor– 07 Feb 10

Apapun saya belum terlambat lagi nak wish Selamat Pengantin Baru pada Abg Mie dan Ila..semoga korang berkekalan hingga ke akhir hayat,nanti kalau dah ada baby bgtau la yer..leh saya shoot gmbr2 baby korang…hehehe.so apa lg,enjoy the pics..peace..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Teaser Reception Of Aimi Shah & Ila

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Engagement Of Liyana & Kamarul

@ SS1 Petaling Jaya, KL– 06 Feb 10

Enjoy the pics ya…!! peace..

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Reception Of Ila & Aimi Shah

@ Kota Bharu, Kelantan– 30 Jan 10

Alhamdulillah syukur,update lagi entry aku nih.Entry kali nih keje aku kat Kelantan dah selesai,tapi bukannya selesai semua lagi ada lagi majlis bertandang kat Klang pulak nanti.Sebenarnyer aku nak menulis lagi kot,tapi mata aku nih dah tak mengizinkan aku nak menulis panjang kuyu semacam dah nih,sebelum aku mengarut dengan ntah apa2 aku tulis kang nanti baik aku tak payah dan buat buat la berenti menulis ..katil,bini aku,bantal,bantal peluk (bini aku la tuh) pun dah memanggil manggil aku dah nih…Apapun assignment aku masa kat Kelantan memang banyak dengan cerita cerita yang best best yang akan dikongsi bersama.So Abg Mie dan Ila,korang tgu yer gambar gambar yang dekat Klang tuh,akan ku update x lama lagi.Maaf yer saya terlambat skit nak load gmbr2 korang time majlis resepsi kat Kelantan.Ohhh yer,lupa pulak nak bgtau korang korang semua,sape2 yang nak beli baju ke kain ke kat pasar siti khadiiijahhhh..betul kot nama dia camtuh..korang cari cek mek molek nih,nama dia ‘Jah’ (bukan nama sebenar) pegi tingkat 2 ke 3 camtuh pastuh korang jerit ‘Jah Oh Jah’.!! kalau ada cek mek molek datang kat korang tuh sah la memang dia yang aku maksudkan tapi kalau orang tua yang dtg kat korang aku tak tau la..maybe nama dia Mak Jah kot.Ok kedai dia leh dapat murah kot,murah dari kedai lain,pasal aku beli kat kedai dia.Murah mcm mane tuh korang survey la sendiri yer..tapi memang leh dapat murah.Yang ini bagi sapa2 yang akan ke Kelantan nanti.So korang cari la dia yer..all the best..hahahaha.Ok la kot,aku nak tido dah nih..bye peace!!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com

Teaser Reception of Ila & Aimi Shah

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

dean.ismail@danialhaikalphotography.com