Kebahagiaan…

Entry kali nih agak berlainan skit,pasal dengan tiba tiba aku rasa nak menulis skit pasal kebahagiaan dan nak kongsi dengan korang semua.Aku pun bukan penulis novel,bukan ahli psychology,bukan counselor aku cuma photographer je tapi aku rasa macam nak menulis skit, tuh je..Ok let’s begin the story…Kebahagiaan adalah datang dari diri kita sendiri,kepercayaan,kasih sayang dan sikap bertolak ansur harus ada dalam setiap individu masing termasuklah dengan diri aku sendiri.Semua makhluk Allah didalam dunia nih perlukan kebahagian masing masing,tak kira la siapa pun yang dah kawen,bertunang,yang sedang bercinta mahupun binatang sendiri semuanya mengejarkan kebahagiaan bagi mereka.So apa yang aku boleh cakap kat sini,setiap individu yang inginkan kebahagiaan perlulah ada rasa kasih sayang diantara satu sama lain,barulah korang semua boleh mandapatkan kebahagiaan yang korang inginkan selama nih.Kebahagiaan adalah sumber inspirasi bagi setiap individu dan sekiranya korang semuanya dapat merasainya,korang adalah insan yang bertuah la dalam dunia nih dan apa yang aku nak kongsi dengan korang semua,aku masih mengejar lagi kebahagiaan walaupun aku dah merasai dan melaluinya..AKU SUKA KEBAHAGIAAN.! Last skali aku nak kongsi dengan korang semua,sayangi lah isteri korang,anak anak korang dan belailah mereka dengan kasih sayang bagi mereka yang dah kawen,yang dah bertunang sayanglah tunang korang masing masing dan yang tengah bercinta jaga dengan baik,biarlah sampai ke kawen..Ok la,dah panjang lebar kot aku menulis pasal kebahagiaan nih..apapun siapa siapa yang terasa ataupun sebaliknya aku minta maaf yerr..peace..!!!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

1 Response to “Kebahagiaan…”


  1. 1 ahmad izzat latip January 29, 2010 at 15:57 p01

    aku baru cakap i love you, kau dah tulis satu karangan dah utk aku. kalau aku cakap i love you 2 kali, dapat lamborghini tak?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: