Solemnization Of Intan & Firmanshah

@ Gombak, KL – 08 Jan 10

Intan & Firman…Syukur Alhamdulillah,tahniah kat korang berdua dah menjadi sepasang suami isteri.Jodoh tak kemana walaupun korang lost contact selama 10 tahun,nih semua aku dgr cite dari member korang gak la,agak lama jugak la 10 tahun tuh ye la sorang kat Singapore sorang lagi kat KL jauh terpisah tuh.apapun yang penting jodoh tak kemana kan..Actually memang best giler shoot diaorang nih mana tak nya,diaorang nih agak slumber,lawak dan sporting sangat la sampai aku nak shoot pun nak tergelak bila tengok diaorang nih.lagi2 Intan.Pening jap la aku masa tuh pasal gelak je dengan diaorang nih, rasa macam aku shoot drama komedi kot arahan Mamat Khalid.Komedi tak komedi,yang penting korang berdua dah menjadi suami isteri yang sah dan nasihat aku korang kena maintain kan sporting korang tuh sampai bila bila.Ok la kot,last sekali aku nak ucap Selamat Pengantin Baru kat korang berdua,so apa lagi enjoy la dengan gambar2 korang nih yer..Peacee..!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Solemnization Of Intan & Firmanshah”


  1. 1 intan January 14, 2010 at 15:57 p01

    dean!! thanks so much!! korang mmg best giler babs!! yg plg best sbb korg melayan kan je kerenah kitorang especially husband aku yg sentul ni, bak kate ko..haha!! ok dean! c ya!

  2. 2 danialhaikals January 14, 2010 at 15:57 p01

    Ur welcome Intan…hehehehe..best ke..thanks la yerr..tuh perkara biasa je Intan..tapi yg paling best adalah mat sentul..hehehehehe..jgn marah nanti kena jual.. 😉 apapun korang memang best…

  3. 3 gerek itu alia January 15, 2010 at 15:57 p01

    the piccas so nice color tone awesome.. i like! hello guys 🙂 for intan & hubby… happy married….and congrats for both of you..cheers!

  4. 4 danialhaikals January 15, 2010 at 15:57 p01

    Alia,

    thanks sgt2 weh… 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: