Happy Anniversary

Entry nih saje2 aku tulis,x de ape pun cuma aku nak share je ngan korang semua..Semalam adalah anniversary aku yg ketiga…so i try to be good husband n good papa dalam family aku walaupun dah tiga tahun aku hidup sebagai seorang husband aku masih lg mencuba utk membahagiakan anak dan isteri aku..biasa la dlm tiga tahun hidup bersama,lumrah kehidupan ada pasang surutnya..mcm mane pun aku kena terima seadanya…sebenarnya bagi aku nak jadi seorang suami bukan senang,ye la nak kena jaga kebajikan isteri, anak dan rumahtangga…so from there im still learning lagi tentang kehidupan seorang suami yg baik dan seorang ayah kepada hero aku nih…hehehe..ok la aku pun x nak panjang lebar plak nak bercerita..anyway,aku bangga jadi seorang suami dan ayah dalam kehidupan aku skang nih..untuk isteri kesayangan,thank u for loving me always n being there for me..cewahh romantik skit..hehe..ok adios peacee.!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Happy Anniversary”


  1. 1 aril December 16, 2009 at 15:57 p12

    Salam….korang…

    Apepun Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Perkahwinan yang ke 3.
    Semoga korang lebih mesra dan tambah2 baby di masa hadapan.
    Apepun jgn lupa topup2 ibadah untuk jadi papa mithali dan mama mithali kan…

    Apepun Bro Dean dan Wife…thanx a lot n thanx 4 evrything…n Epy 3rd Anniversary to both of u….

    Wassalam…

  2. 2 danialhaikals December 16, 2009 at 15:57 p12

    Salam aril,thanks a lot bro..insyaallah bro kalu ade rezeki utk penambahan baby..hehehe..akan ku topup2 kan lagi ibadah kami utk menjadi papa mithali dan mama mithali…

    thanks once again bro,anyway lom terlambat lg nak ucapkan congratulation kat korang berdua nih..korang memang best n sporting masa tuh,lagi2 aril..caya la bro..hehehe

  3. 3 aril December 17, 2009 at 15:57 p12

    Sporting biasa jer..tapi penat sey… sebab tu la muka pun nampak letih dan ireng (itam). Padahal dah memang gelap muka aku. Tak pe lar..janji ko edit2 la skit pakai photoshop CS4 ke atau software2 yang bleh menampakkan aku tak letih.

    huhu…banyak cekadak plak..anyway thanx dean…kem salam kat danialhaikal n ur wife…

    n sblum caw…slamat hari ulangtahun korang yang ke 3…banyak2 la skit shoot k…

    Wassalam…

  4. 4 shahrul & anis January 8, 2010 at 15:57 p01

    Salam….

    1st ktorg ucapkan tahniah di annvsry ke 3 u all be2
    2nd semoga u be2 kekal bhgia 4ver n ever
    3rd ktorg doakn mg tuhan brkn rezki yg melimpah ruah
    4th tq 4 ur great pics time engmnt ktorg
    5th ktorg happy dgn hsl kerja ko……
    Anyway hapie annvsry hope u all enjoy dgn life skng


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: