Archive for December, 2009

Coming Soon

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

Reception Of Molina & Nizam

Akhirnya,berjaya jugak aku load..pada Moli dan Nizam terima kasih kerana menunggu dgn sabarnya,maaf yer sy agak kelewatan skit untuk load pic2 korang yg sgt best nih..cewah,biasa la busy skit kebelakangan nih..Ok nak ikutkan sebenarnya Molina nih agak pemalu orangnya,pastuh mcm mane ntah cite twilight leh terkeluar dr mulut aku..dia terus jadi Bella…hehehe..gurau je kot Moli..anyway,congratulation to both of u..korang bestt,so enjoy da pics..peace..

@ Kelab Shah Alam, S.Alam Selangor – 12 Dec 09

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Happy Anniversary

Entry nih saje2 aku tulis,x de ape pun cuma aku nak share je ngan korang semua..Semalam adalah anniversary aku yg ketiga…so i try to be good husband n good papa dalam family aku walaupun dah tiga tahun aku hidup sebagai seorang husband aku masih lg mencuba utk membahagiakan anak dan isteri aku..biasa la dlm tiga tahun hidup bersama,lumrah kehidupan ada pasang surutnya..mcm mane pun aku kena terima seadanya…sebenarnya bagi aku nak jadi seorang suami bukan senang,ye la nak kena jaga kebajikan isteri, anak dan rumahtangga…so from there im still learning lagi tentang kehidupan seorang suami yg baik dan seorang ayah kepada hero aku nih…hehehe..ok la aku pun x nak panjang lebar plak nak bercerita..anyway,aku bangga jadi seorang suami dan ayah dalam kehidupan aku skang nih..untuk isteri kesayangan,thank u for loving me always n being there for me..cewahh romantik skit..hehe..ok adios peacee.!

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Coming Soon..

Insyaallah,will update soon….sabar yerr….peacee !

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Reception Of Shahril & Maisyarah

@ Segamat, Johor – 06 Dec 09

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Solemnization Of Khairul Nizam & Molina

@ Subang Jaya, KL – 05 Dec 09

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Reception Of Azhar & Emma

@ Alor Pongsu, Kedah – 29 Nov 09

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
Tel : +6013 2067036 / +6019 380 1839

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com