Salam Aidilfitri

Kepada semua umat islam di dunia nih,tak lupa juga kepada future client & ex client kami,kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dan ingin memohon maaf sekiranya selama nih kami terkasar bahasa ke,terlanjur perbuatan ke harap dimaafkan…diharap raya pada tahun nih dapat disambut dengan penuh keceriaan dan penuh keriangan,baru la Riang Ria Raya..pada yang memandu pulang beraya di kampung halaman,diharap memandu la dengan berhati hati untuk sampai ke destinasi yang ditujui dengan selamat dan kepada sape sape yg mengantuk semasa korang tgh drive,buat buat la berenti berehat,jangan nak main redah je..INGAT LA ORANG YANG TERSAYANG..!!..Ok la ape ape pun lagi skali, kami dari danialhaikal Photography ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN…so 0 – 0Β  la yerr..

DIN_9584a

Advertisements

4 Responses to “Salam Aidilfitri”


  1. 1 ruby September 23, 2009 at 15:57 p09

    salam deen & k.nurul
    album dh dpt…rasa teruja sgt…hahaha…
    thanx so much!!!
    hepi ari raya maaf zhr & btn…
    deen, x smpt nk order bahulu…next time aku courier k?

    • 2 danialhaikals October 1, 2009 at 15:57 p10

      salam ruby…hehehe teruja ke..ur most welcome πŸ˜‰ nanti rekemen2 la kat org labuan sana tuh bah.. πŸ˜‰ ape2 pun hepi hari raya to both of u…ok nanti ko tlg order yer bahulu aku tuh… πŸ˜‰

  2. 3 ruby September 28, 2009 at 15:57 p09

    wah ORANGE!!!!!!
    i like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: