Smart tag

Bagi aku memang aku perlu benda nih..lagi lagi time nak balik kg nanti..confirm la mesti beratur panjang punya la…setengah orang kata tak payah la pakai benda nih,ambil tiket pastuh bayar…tuh orang kata,nih plak aku kata,baik pakai benda nih tak payah nak beratur panjang panjang bayar duit tol..tak pun koman koman pun pakai touch n go senang cerita..malas la nak cerita panjang panjang pun,tuan punya badan sendiri pilih la mana yang terbaik yerr,beratur panjang/touch n go/smart tag..tu je..adios peacee..

p/s : best pakai benda nih,tak payah nak beratur panjang panjang bayar duit tol…

Advertisements

0 Responses to “Smart tag”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: