Keropok Pedas…..

Salam,

Ermmmm mesti korang semua terpikir-pikir kenapa la sy nak mengomel pasal keropok pedas nih…hehehehe…semuanyer pasal wife sy nih yg mula berjinak-jinak plak dgn penjualan keropok…bukan setakat admin danialhaikal saje dia boleh buat, jual keropok pun dia boleh buat apa…pastuh secara x langsung sy pun terlibat jugak la dalam penjualan keropok nih tapi sy dlm bahagian marketing je laaa…that is cool beb..!!

Ok,pendahuluan aku dah cerita dah…sekarang nih sy nak cerita plak asal pasal keropok pedas nih, bukan keropok pedas je yg ada yg x pedas pun ada gak…Ok apa yang sy tau la, keropok nih asal dia dari Kelantan kat situ la bermulanya keropok2 nih pastuh yg membuatnyerr cewek2 Kelantan yg cun2 beb…hehehe..x de la sy saje je tokok tambah..tapi kalau betul pun bertambah-tambah sedap la jadinyerr kan…hahahaha..

Ok guys,Im telling the truth…actually i dun like any keropok2  like this before, but it was supprised to me when i’ve tried for the first time to kunyah this keropok….perghhhh layan gilerr tuh makan keropok nih..!!! pastuh mulala sy terpikir balik yg selama nie sy sangkakan keropok2 yg mcm nie x sedap langsung bagi sy sebenarnyer sedap x terkata sampai  boleh menjilat jari tuh…it’s Finger lickin good…!!! – dah mcm KFC da skali…hehehehe..

Since sy dah rasa keropok tuh, ada masalah plak bagi sy…masalahnyerr x de la teruk sgt, Cuma sy jadi ketagih dgn keropok nie je…mana x nyer, time sy buat editing mesti kena ada keropok nih,time sorang pun mesti kena kunyah keropok nih (tapi bulan puasa nih x de la sy makan sorang2,time berbuka yerr,jgn pikir sy x puasa plak) senang kata la, mana2 pegi mesti aku teringatkan keropok nih…sy rasa ketagih keropok nih x jadi masalah, bukan sy ketagih dgn benda yg bukan2 pun kan…alaaaa aku terus terang la, bukan sy sorang je yg ketagih dgn keropok nih..crew2 danialhaikal pun sama laa..x payah ckp sy la,diaorg pun sama gak 2×5…hahahahhaha…x caya ke..haa korang pikir la sendiri..peacee..!!!

Ok la kot sy mengomel pasal keropok nih…senang cerita la yer, kepada sesiapa yg nak order keropok nih boleh la call atau email pada sy untuk membuat tempahan…nih bukan tempahan kuih raya yerrr…hehehehehe…tempahan keropok je..ingat tau kuih raya x di layan sama sekali..

OK adios…peace for all..!!!

Pics kat bawah nie la contoh2 keropok aku ngomelkan….

006

004

005

Advertisements

2 Responses to “Keropok Pedas…..”


  1. 1 ruby August 28, 2009 at 15:57 p08

    dean
    bankrup la bisnes kak nurul kalo ko ja yg asek2 sebat kropok dia…

  2. 2 riesyam September 10, 2009 at 15:57 p09

    promosi kerepek la plak…

    bro…!!!! product shoot nie y don’t u shoot kerepek yg still unpack nyerr…susun cantik² n shoot. bru terangkat, nmpk impact kerepek tu… n letak la wrap plastik 2 sebelah unpacking kerepek tu…. shoot variety angle main lighting skitt…

    p/s : juz my 2cents… go! go! my man!!!! dean the man!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: