Pengomelan seorang Principal…..

Salamz,entry kali nih baru aku nak start balik nak mengomel2 skit yg sekian lama aku x mengomel dlm blog aku nih…hehehehe.. before aku start mengomel aku nak mengucapkan selamat berpuasa bagi seluruh umat islam didunia nie especially x clients aku mahupun client-client aku yg akan dtg x lama lagi.Selamat Berpuasa Semua…..

OK lets begin the ngomel2 story..First, i wanna say millon thanks to my clients yg trust sgt2 kat danialhaikal Photography utk captured gambar2 wedding moments korang…tanpa korang semua x de la danialhaikal Photography nih..and thanks to danialhaikal crew (photographers + admin (my lovely wife Nurul Dean) + mcm2 laa) yg banyak membantu danialhaikal Photography nih dari awal ditubuhkan sampai la sekarang…(eceh-eceh mcm dpt grammy award tuh ) Million thanks to all of u guys..especially my lovely wife – Nurul Dean-…sayang mama sgt2…(hehehe korang jgn jeles yerr)…aku appreciated sgt2..

Emmm utk bulan puasa nih memang nampak relaks without any jobs coming in, tapi bulan puasa nie la kena abiskan editing2 yg mana kena buat senang kata la kena siapkan album clients before raya, mana tak nyerr customer mestila nak bwk balik album diaorg tuh nak tunjukkan kat sedara mara diaorg yg ada kat kampung tuh…Insyaallah i’ll try my best utk customer2 aku nih…that is my promises to them…peacee..!!

Ok la aku rasa setakat nie je kot yg aku leh ngomel2 dlm blog aku nih,rasa mcm dah panjang lebar sgt nih pastuh plak ayat pun dah jadi tunggang terbalik dah nie..hahahaha.. pastuh jam plak dah menunjukan pukul 4.15 pagi and boleh la aku terus bersahur nih..(mama, bgn sahur..hehehe) apa2 pun once again i wanna say million thank you so much pada x clients aku and clients aku yg akan dtg yg x putus2 me-rekemen kan danialhaikal Photography pada yg lain2 dan insyaallah crew-crew danialhaikal tidak akan menghampakan korang semua…peacee..!! J

Oh yerr lupa lak nak bagi tau…pada client2 aku semua, jemput la dtg umah nanti bila aku buat OPEN HOUSE yerr…just nak inform dulu je nih…Open House tuh akan diberitahu nanti…sabarrrr….hehehehe

OK adios…SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA PADA SEMUA UMAT ISLAM…

PEACEE danialhaikal Photography….!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

3 Responses to “Pengomelan seorang Principal…..”


  1. 1 ruby August 27, 2009 at 15:57 p08

    dean,
    cptla ba kasi siap gambar kami tu
    aku nda sabar suda mau liat ni
    nnti aku buleh rekemen ko utk org yg mo kawen lps raya
    lgpn, aku mau jua tayang gmbr kawen d ari raya yg mulia
    huhuhuhuhu

  2. 2 mycutemoment September 10, 2009 at 15:57 p09

    jgn lupa ajak aku sekali untuk Open house ko tue…:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: