Solemnization – Fuzah & Abil

DSC_6326 copy

DSC_6287 copy

DSC_6289 copy

DSC_6316 copy

DSC_6335 copy

DSC_6346 copy

DSC_6375 copy

DSC_6373 copy

DSC_6392 copy

DSC_6413 copy

DSC_6472 copy

DSC_6477 copy

DSC_6485 copy

DSC_6500 copy

by Dean Ismail @ Setiawangsa , 08 May 09

Salam,

Job nie memang sy x dpt lupakan….(adalaaa kisah2 dia)..hehehehe..mcm mane pun kisah2 tu sy lupakan yg penting fuzah n abil tetap coool jerr…so dgn cool sgt diaorg nie sy pun jd ‘mat kool’ la masa amik gmbr diaorg nie…hehehehe..pd abil congrats coz u dah jadi suami org yg sah ngan sekali lafaz je…(masa tu imam pun tersengih2 je ngan abil nie)..fuzah plak congrats coz u dah jadi isteri org yg sah, congratulation to both of u…korang memang cool habis nyerr..memang world la korang.. 🙂 so apa lagi enjoy la yer ngan pics korang nie…hopefully korang suka..huhuhu..peaceee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

0 Responses to “Solemnization – Fuzah & Abil”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: