Solemnization – Syafini & Fadhli

DSC_3457 copy

DSC_4699 copya

DSC_3466 copya

DSC_4789 copya

DSC_4757 copy

DSC_3541 copy

DSC_4868 copy

DSC_4822 copy

DSC_3532 copya

DSC_4831 copy

DSC_5015 copy

by Dean Ismail / Eizat Ismail / Aloy Gibb / Dinasor @ Shah Alam 02 May 09

Salam,

Firstly, abg dean mintak maaf pd nini,fadhli n ur family bcoz lambat skit nak load pic2 korang nie…ada problem2 yg x dpt dielakkan utk load gmbr korang nie…sorry yer nini…maafkan kami,maafkan kami…(ish termenyanyi la plak)..ok, lets start da story…syafini kakak kepada syahila…diaorg melangsungkan wedding diaorg pada hari yg sama,cuma membeza kan hari hanya diaorg bernikah…eil bernikah dulu pada hari sblmnyerr pas tu da next day baru la nini bernikah plak…senang cite la yer…amik gmbr diaorg nie memang enjoy sgt2 bcoz 1. sporting 2. senang cite 3. cool sgt2 4. semua yg diatas…heheheheh maknanyerr senang la keja kitaorg ngan diaorg nie…mula2 tu nini nie malu2 gak la bile dpn camera,alaaa kejap je nini nie..malu2 kucing katakan,pastu ok…fadhily plak, x yah disuruh ada je idea dia nak buat hehehehe..memang best la masa tu dgn karenah diaorg nie…best 10x, anyway congratulation to both of u, hopefully u guys will enjoy with ur pics…peaceee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

3 Responses to “Solemnization – Syafini & Fadhli”


  1. 1 fadhli May 21, 2009 at 15:57 p05

    tq la bro din n da deng…korg yg wat ktorg selesa…friendly gle3 korang hehe

    • 2 danialhaikals May 21, 2009 at 15:57 p05

      ur most welcome…..korang pun best n friendly gak ape…tu yg best amik gmbr korang tu..hehehe korang friendly ditambah plak ngan kiteorg so maknanyerr friendly kuasa 2 la..hehehe..

  2. 3 inaci May 21, 2009 at 15:57 p05

    cantik2!bravo!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: