Solemnization – Syahila & Fauzan

DSC_9170copy

DSC_3884 copy

DSC_3910 copy

DSC_4045 copy

DSC_4082copy

L13_1397copy

DSC_4061 copy

DSC_4150 copy

GOT_8724 copy

DSC_9414 copy

GOT_8738 copy

DSC_4261copy

GOT_8745copy

L13_1417copy

by Dean Ismail / Eizat Ismail / Hussein Onn / Bob / Dinasor @ Shah Alam 01 May 09

Salam,

Firstly sy nak minta maaf byk2 pd pengantin kita nie kerana kelewatan sy utk load gmbr2 diaorg nie…abg dean mintak maaf yer eil…ok, now we start da story mory.. majlis akad nikah mereka nie berlangsung di Shah Alam sek 7 (dah mcm penyampai berita la plak)…no rumah x yah bgtau la yerr…hehehehe..this is my second time sy amik gambar di tempat yg sama, dan rumah yg sama..pasal ape ek..haaa pasal sblm nie, Ina kakak kpd eil nie sy gak la yg amik gmbr masa diorg nikah n kawin pd tahun yg lepas…so kali nie sy jugak la yg  jd diaorg punyer photographer..thanks yer pd korang coz percaya kat kitaorg utk captured gmbr2 korang yg cool tahap dewa nie…hehehehehe..memang bessssstttttt sgt amik gmbr korang nie, lagi2 eil yg ceria ngan dia punyerr senyuman..sennyuummmm jerr..yg best nyerr pengantin dah la ceria sgt, family dia pun ceria gak n sampaii la ke sanak saudara diaorg nie pun ceria gak (nie la yg dikatakan FAMILY CERIA) :-)…utk Fauzan tahniah yer coz awk dah jadi suami org dgn sekali lafaz jer masa akad nikah tu…(dlm hati tu berdegup2 gak la kan…hehehehe) utk eil plak, tahniah coz dah jadi isteri ooooranngggg… :-)…so apa lagi ceria-ceria kan diri anda dgn gmbr2 nie yerrr,hopefully Eil dan Fauzan enjoy ngan pic2 korang nie…peaceee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Solemnization – Syahila & Fauzan”


  1. 1 eeill May 21, 2009 at 15:57 p05

    wau….cantik…i like..hehehe..good job abg dean n wife also team abg dean hari tu..thanks..tak sabar pula nk tgk album

    • 2 danialhaikals May 21, 2009 at 15:57 p05

      thank u so much eeill….(on behalf from team abg dean)… 🙂 memang best sgt la masa amik gmbr korang…sporting habis..hehehe..sabar yer nanti album korang plak yg akan muncul x lama lagi… 😉

  2. 3 mak usu May 21, 2009 at 15:57 p05

    demam 2 minggu lepas dia orang ni kahwin… gambar mak usu dia tak ada juga yang online! ni yang merajuk ni… anyway nice photo bro!

  3. 4 andy July 17, 2009 at 15:57 p07

    salam bro …nice pic lah
    boleh ajar la nie


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: