Archive for May, 2009

Solemnization – Fuzah & Abil

DSC_6326 copy

DSC_6287 copy

DSC_6289 copy

DSC_6316 copy

DSC_6335 copy

DSC_6346 copy

DSC_6375 copy

DSC_6373 copy

DSC_6392 copy

DSC_6413 copy

DSC_6472 copy

DSC_6477 copy

DSC_6485 copy

DSC_6500 copy

by Dean Ismail @ Setiawangsa , 08 May 09

Salam,

Job nie memang sy x dpt lupakan….(adalaaa kisah2 dia)..hehehehe..mcm mane pun kisah2 tu sy lupakan yg penting fuzah n abil tetap coool jerr…so dgn cool sgt diaorg nie sy pun jd ‘mat kool’ la masa amik gmbr diaorg nie…hehehehe..pd abil congrats coz u dah jadi suami org yg sah ngan sekali lafaz je…(masa tu imam pun tersengih2 je ngan abil nie)..fuzah plak congrats coz u dah jadi isteri org yg sah, congratulation to both of u…korang memang cool habis nyerr..memang world la korang.. ūüôā so apa lagi enjoy la yer ngan pics korang nie…hopefully korang suka..huhuhu..peaceee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

A Dedicated Auntie……

GOT_8695

DSC_3912

DSC_5338

DSC_5588

DSC_6070

DSC_6073

by Dean Ismail / Eizat Ismail / Aloy Gibb / Bob @ Shah Alam 02 May 09

Salam,

Mak usu, enjoy the pics….hehehehe…..peacee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Reception – Syafini & Fadhli

DSC_0053 copy

DSC_0088 copy

DSC_0164 copy

DSC_0129 copy

DSC_0152 copy

DSC_0117 copy

DSC_5433 copy

DSC_5512

DSC_5626

DSC_5674

DSC_5923

DSC_5993

DSC_4130

DSC_4117 copy

DSC_4067

DSC_4112

by Dean Ismail / Eizat Ismail / Aloy Gibb / Dinasor @ Shah Alam 02 May 09

Salamz,

Apologies to the newly weds & family for the delay in uploading the pics. Abg dean mintak maaf byk2 yerr..bz with editing your albums:-)

This wedding was quite challenging as both sisters had their wedding reception on the same day. For that,¬†we had prepared 4 official¬†photograhers¬†for each event to ensure all their moments weren’t missed! Masa kakak nikah, adik make up, masa kakak make up , adik posing dalam bilik, masa adik berarak, kakak posing dlm bilik..fuh..memang mencabar. Nak cerita pasal reception dia,meriah memang x ingat la dia punya meriah…Guests dia dua kali ganda ramai hehehehe..kalau dah meriah mcm nie, maknanyerr jari kiteorg nie pun meriahlah ngan asyik dok click sana sini…habis berpeluh-peluh kitorang amik gbr. Well,this is our¬†work, our mission, utk¬†memastikan x tertinggal shot2 yg menarik.. ūüėČ Alhamdulilah, with all the hectic movements going around, we managed to perfom our job as expected. Thanks to our photographers Eizat, Hussein Onn ,Bob, Aloy gibb & Dinasor for their full commitment.

Talking about their family members memang sporting habis masa event.Ada yang melompat, terbang, hehehe. Xnakla describe lebih2, Let theirs pics do the rest!

To¬†Eil, Fauzan, Nini¬†& Fadily, thank you so much for your trust and hospitality. To Nenek (paling glamour), Makcik, Pakcik and family, you guys rock! …(probably pas nie amik sy lg kan..hehehehe)…Hopefully u guys enjoy the pics…peaceee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Reception – Syahila & Fauzan

DSC_5318 copy

DSC_5529 copy

DSC_5191copy

DSC_5229copy

DSC_5187 copy

DSC_5269copy

DSC_6088 copy

DSC_6153 copy

DSC_6093 copy

DSC_6185 copy

DSC_6016 copy

by Dean Ismail / Eizat Ismail / Aloy Gibb / Dinasor @ Shah Alam 02 May 09

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Solemnization – Syafini & Fadhli

DSC_3457 copy

DSC_4699 copya

DSC_3466 copya

DSC_4789 copya

DSC_4757 copy

DSC_3541 copy

DSC_4868 copy

DSC_4822 copy

DSC_3532 copya

DSC_4831 copy

DSC_5015 copy

by Dean Ismail / Eizat Ismail / Aloy Gibb / Dinasor @ Shah Alam 02 May 09

Salam,

Firstly, abg dean mintak maaf pd nini,fadhli n ur family bcoz lambat skit nak load pic2 korang nie…ada problem2 yg x dpt dielakkan utk load gmbr korang nie…sorry yer nini…maafkan kami,maafkan kami…(ish termenyanyi la plak)..ok, lets start da story…syafini kakak kepada syahila…diaorg melangsungkan wedding diaorg pada hari yg sama,cuma membeza kan hari hanya diaorg bernikah…eil bernikah dulu pada hari sblmnyerr pas tu da next day baru la nini bernikah plak…senang cite la yer…amik gmbr diaorg nie memang enjoy sgt2 bcoz 1. sporting 2. senang cite 3. cool sgt2 4. semua yg diatas…heheheheh maknanyerr senang la keja kitaorg ngan diaorg nie…mula2 tu nini nie malu2 gak la bile dpn camera,alaaa kejap je nini nie..malu2 kucing katakan,pastu ok…fadhily plak, x yah disuruh ada je idea dia nak buat hehehehe..memang best la masa tu dgn karenah diaorg nie…best 10x, anyway congratulation to both of u, hopefully u guys will enjoy with ur pics…peaceee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Solemnization – Syahila & Fauzan

DSC_9170copy

DSC_3884 copy

DSC_3910 copy

DSC_4045 copy

DSC_4082copy

L13_1397copy

DSC_4061 copy

DSC_4150 copy

GOT_8724 copy

DSC_9414 copy

GOT_8738 copy

DSC_4261copy

GOT_8745copy

L13_1417copy

by Dean Ismail / Eizat Ismail / Hussein Onn / Bob / Dinasor @ Shah Alam 01 May 09

Salam,

Firstly sy nak minta maaf byk2 pd pengantin kita nie kerana kelewatan sy utk load gmbr2 diaorg nie…abg dean mintak maaf yer eil…ok, now we start da story mory.. majlis akad nikah mereka nie berlangsung di Shah Alam sek 7 (dah mcm penyampai berita la plak)…no rumah x yah bgtau la yerr…hehehehe..this is my second time sy amik gambar di tempat yg sama, dan rumah yg sama..pasal ape ek..haaa pasal sblm nie, Ina kakak kpd eil nie sy gak la yg amik gmbr masa diorg nikah n kawin pd tahun yg lepas…so kali nie sy jugak la yg¬† jd diaorg punyer photographer..thanks yer pd korang coz percaya kat kitaorg utk captured gmbr2 korang yg cool tahap dewa nie…hehehehehe..memang bessssstttttt sgt amik gmbr korang nie, lagi2 eil yg ceria ngan dia punyerr senyuman..sennyuummmm jerr..yg best nyerr pengantin dah la ceria sgt, family dia pun ceria gak n sampaii la ke sanak saudara diaorg nie pun ceria gak (nie la yg dikatakan FAMILY CERIA) :-)…utk Fauzan tahniah yer coz awk dah jadi suami org dgn sekali lafaz jer masa akad nikah tu…(dlm hati tu berdegup2 gak la kan…hehehehe) utk eil plak, tahniah coz dah jadi isteri ooooranngggg… :-)…so apa lagi ceria-ceria kan diri anda dgn gmbr2 nie yerrr,hopefully Eil dan Fauzan enjoy ngan pic2 korang nie…peaceee!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com