Archive for April, 2009

Reception – Faizal & Mona

DSC_0275 copy

DSC_0323 copy

DSC_0291

DSC_0107

DSC_0335

DSC_0391 copy

DSC_0408 copy

DSC_0179 copy

DSC_0623 copy

DSC_0654 copy

DSC_0644 copy

DSC_0649 copy

by Dean Ismail @ Pandan Lake Club 04 April 09

Salam,

Entry kali nie sy sebagai assistant photographer kepada Hussein onn (laskarchenta.wordpress.com) iaitu salah seorg drpd member the photographers Kuala Lumpur.Firstly, congratulation to Mona & Faizal…Ermmmm Mona & Faizal….ok, diaorg nie memang x camera shy, sporting, slumber, relax, cool n byk lagi la berkenaan yg best2…amik gmbr diaorg nie memang senanglaa keje..senang cite la dari awal event sampai la abis event asyik senyum je memanjang…suruh pose masa bergambar pun memang senang, x kekok..mula2 ada gak la mona nie tny kat sy masa suh pose (‘ish ok ke mona pose nie dean, x biasa la….) ye la tu x biasa…hehehehe…korang tgk je la gmbr2 diaorg nie…mcm nie kata x biasa…. 🙂 emmmm senang cite amik gmbr diaorg nie memang best sgt2 la…betul x hussein…so ape lagi, enjoy la yer ngan gmbr nie semua…peaceeee..!!!

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com