Reception – Fariz & Jaja

DSC_0445-1

DSC_0384

DSC_0430

DSC_0417

DSC_0462-1

DSC_0416

DSC_0440-1

DSC_0450

by Dean Ismail @ Kajang, 29 Dec 08

Salam,

Firstly sy nak ucapkan tahniah kpd fariz n jaja…amik gmbr diaorg nie memang layan sgt2 bcoz diaorg nie senang bergmbr..x camera shy katakan…suh ape je diaorg buat n x yah suruh pun diaorg leh pose sendiri…hehehehe..senang lg keje sy nie..yg best nyerr fariz nie memang kuat gelak, smp sy pun terlibat gak la gelak…hahahaha..x de benda ape pun nak gelak, bahaya si fariz nie.. 🙂  thats why pics diaorg nie nampak happy memanjang, untung si jaja nie dpt husband yg suka gelak n murah senyuman (jgn senyum kat minah lain sudah la..hehehehe..) anyway sy enjoy giler amik gmbr korang nie..lastly, to fariz n jaja…sy x mendera korang yerrr…hehehehe..hopefully pic2 nie dpt meng’enjoykan korang berdua…peaceee 🙂

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

0 Responses to “Reception – Fariz & Jaja”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: