Reception – Ain & Nuvi

DSC_0012

DSC_0268

DSC_0041

DSC_0056

DSC_0058

DSC_0063

DSC_0075

DSC_0087

DSC_0105

DSC_0113

DSC_0119

DSC_0187

DSC_0205

DSC_0257

DSC_0258

DSC_0259

DSC_0272

DSC_0309

DSC_0267

by Dean Ismail @ Kg Pengantin, 18 Dec 08

Salam,
This couple so sweet during their ceremony…dah mcm Ashraf dgn Bunga dah pasangan nie cuma terbalik je dr Ashraf & Bunga (rasa mcm di Indonesia saja…hehehe) yelah pengantin lelaki dr Indonesia dan pengantin perempuan dr Malaysia…(MALINDO) memang best diorang nie sporting habis,sampai sy sendiri x perasan shoot2 dah byk gilerr…best 10x siap masuk RTM 1 lagi tu kalau korang sume perasan la…anyway congratulations to both of you.. 😉

gallery-ain n nuvi

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Advertisements

0 Responses to “Reception – Ain & Nuvi”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: