Archive for December, 2008

GOOD BYE 2008 AND WELCOME 2009!!

Overall, it has been a good year. Have gained lots of memories and experience throughout this year. The most memorable thing that i definitely would not forget is the day my baby boy was born …can’t wait to celebrate his 1st next year..

Today at midnight we shall say good-bye to the old year and greet the New Year of 2009. We shall take cups and wish health, happiness and prosperity to our family and friends.

Several hours are remaining until 2009. Each of us has cherished dreams. Let they come true.Would like to thank our friends, our clients, every one who has been supporting us. Happy New Year Finally, may the year 2009 bring you joy, peace, happiness, success and everything you are looking forward to.

From us,
danialhaikal Photography

Advertisements

Reception – Fariz & Jaja

DSC_0445-1

DSC_0384

DSC_0430

DSC_0417

DSC_0462-1

DSC_0416

DSC_0440-1

DSC_0450

by Dean Ismail @ Kajang, 29 Dec 08

Salam,

Firstly sy nak ucapkan tahniah kpd fariz n jaja…amik gmbr diaorg nie memang layan sgt2 bcoz diaorg nie senang bergmbr..x camera shy katakan…suh ape je diaorg buat n x yah suruh pun diaorg leh pose sendiri…hehehehe..senang lg keje sy nie..yg best nyerr fariz nie memang kuat gelak, smp sy pun terlibat gak la gelak…hahahaha..x de benda ape pun nak gelak, bahaya si fariz nie.. 🙂  thats why pics diaorg nie nampak happy memanjang, untung si jaja nie dpt husband yg suka gelak n murah senyuman (jgn senyum kat minah lain sudah la..hehehehe..) anyway sy enjoy giler amik gmbr korang nie..lastly, to fariz n jaja…sy x mendera korang yerrr…hehehehe..hopefully pic2 nie dpt meng’enjoykan korang berdua…peaceee 🙂

Dean Ismail
Principal
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com

Reception – Zul & Zura

DSC_0034

DSC_0234-1

DSC_0256-1

DSC_0602

DSC_0604

DSC_0699

DSC_0723

DSC_0740

by Eizat Ismail @ Cheras, 21 Dec 08

Eizat Ismail
Photographer
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6012 3419001

Email : eizat_jat@yahoo.com

Reception – Zura & Zul

DSC_0440

DSC_0433

DSC_0455

DSC03196

DSC_0605

DSC_0604_1

by Eizat Ismail @ Gombak, 20 Nov 08

Eizat Ismail
Photographer
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6012 3419001

Email : eizat_jat@yahoo.com

Solemnization – Zura & Zul

DSC_0255

DSC_0207-1

DSC_0231

DSC_0260

DSC_0292-1

DSC_0366

by Eizat Ismail @ Gombak, 20 Dec 08

Eizat Ismail
Photographer
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6012 3419001

Email : eizat_jat@yahoo.com

Reception – Ain & Nuvi

DSC_0012

DSC_0268

DSC_0041

DSC_0056

DSC_0058

DSC_0063

DSC_0075

DSC_0087

DSC_0105

DSC_0113

DSC_0119

DSC_0187

DSC_0205

DSC_0257

DSC_0258

DSC_0259

DSC_0272

DSC_0309

DSC_0267

by Dean Ismail @ Kg Pengantin, 18 Dec 08

Salam,
This couple so sweet during their ceremony…dah mcm Ashraf dgn Bunga dah pasangan nie cuma terbalik je dr Ashraf & Bunga (rasa mcm di Indonesia saja…hehehe) yelah pengantin lelaki dr Indonesia dan pengantin perempuan dr Malaysia…(MALINDO) memang best diorang nie sporting habis,sampai sy sendiri x perasan shoot2 dah byk gilerr…best 10x siap masuk RTM 1 lagi tu kalau korang sume perasan la…anyway congratulations to both of you.. 😉

gallery-ain n nuvi

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Email : danialhaikal.fotography@yahoo.com