Solemnization – Salbiah & Ryzan

DSC_0078 n

DSC_0106

DSC_0139

DSC_0141

DSC_0264

DSC_0257

DSC_0226

DSC_0271

by Dean Ismail @ Putrajaya, 28 Nov 08

Salam, firstly sy nak ucapkan tahniah pada Ryzan & Salbiah kerana sudah bergelar suami dan isteri..pengalaman sy ngan diaorg nie memang x leh lupakan coz mula2 diaorg kekok gilerr bila dpn camera…suruh senyum je x leh,suruh senyum je x leh…malulaa katakan.especially abg ryzan..hehehehe..siap kak salbiah bg tau sy yg diaorg malu gilerr bila berdpn dgn camera..so sy pun apa lagi gunakan la segala ayat2 yg ntah ape2 ntah bagi diaorg senyum n happy bile dpn camera (dlm pikiran sy, diaorg nie ok ke aku wat cam nie?? arghh layan kan je) alhamdulillah finally diaorg pun leh senyum tahap dewa nyerr n happy gilerr bile bergmbr..(sampai mulut pun dah x leh nak tutup..hehehehehe) so senangla keje kiteorg nak amik gmbr diaorg nie.. 🙂 -TAMAT- enjoy la yer ngan gmbr2 nie…

Dean Ismail
Principal Photographer
danialhaikal Photography
A Member of The Photographers Kuala Lumpur
Tel : +6019 3801839 / +6013 2067036

Advertisements

0 Responses to “Solemnization – Salbiah & Ryzan”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: